Szolgáltatásaink

Cégünk 2011 óta stabil résztvevője a gyengeáram alapú személy- és vagyonvédelmi, tűzvédelmi- és informatikai rendszerek piacának.
Szolgáltatásaink és innovatív termékeink minden ügyfelünk számára egyedi tervezésűek. Így tudjuk biztosítani ön számára is a legjobb technikai hátteret és a hozzá kapcsolódórendszerek kialakítását.
Velünk együttműködve ön is biztos lehet abban, hogy az alábbi területeken a lehető legjobb megoldást találjuk meg cége, vagy intézménye számára:

Kamerarendszerek és biztonságtechnika

Egyedi, modern kamerarendszereink segítségével ön is 0-24 órában biztonságban tudhatja intézményét, épületeit, logisztikai és raktárhelyiségeit, irodáit, üzleteit, vagy akár parkoló helyiségeit. Éjjel-nappal, bármilyen látási viszony mellett stabil, megbízható és jól látható (éles, jó minőségű) képet rögzítenek kamerarendszereink. A kiépített kamerarendszerek által rögzített képi- és videóanyag távolról, bármelyik okoseszközén keresztül követhető.

Tűzvédelmi megoldások

Modern és 100%-ban megbízható tűzvédelmi rendszerek kialakításával nem csak a kifejezetten tűzveszélyes épületek és területek biztosítása oldható meg, de bármelyik iroda, raktárépület, logisztikai épület és üzlet biztonságának biztosítása is. Tűzvédelmi dokumentációjának elkészítésében is szívesen segítünk.

Informatikai rendszerek és IT hálózatok

A legmodernebb, komplex informatikai rendszerek és hálózatok (LAN, WAN, MAN) tervezésére, kivitelezésében és hosszú távú üzemeltetésében, karbantartásában is számíthat szakértő kollégáink segítségére. Meglévő rendszereinek felülvizsgálatában és tanácsadásban is állunk rendelkezésére.

Beléptető rendszerek, szűrési megoldások (pl. pandémia)

Innovatív beléptető rendszereinknek hála ön is biztonságosan és felügyelet alatt tudhatja személyi- és vagyontárgyait, értékeit. A pandémia idején például érintés nélküli, kamerás hőmérő rendszereket telepítünk számos ügyfelünk részére. Ezen beléptető rendszerek és szűrő megoldások könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszik ön és munkatársai számára a belépést.

Gázérzékelő rendszerek

Gázérzékelő rendszereink segítségével elkerülhető az esetleges toxikus mérgezés és a gázrobbanás veszélye is. Készülékeink az alsó robbanási határérték (ARH), valamint toxikus gázoknál az egészségügyi határérték esetében azonnal jelzést adnak le.

Riasztórendszerek

Speciális és modern riasztórendszereink segítségével ön is nyugodtan aludhat éjjelente, hiszen személyi- és vagyontárgyait, értékeit, céges tárgyait, irodaházát is maximális biztonságban tudhatja.

Személyi- és vagyonvédelmi megoldások

Ha ön számára is kiemelten fontos a személyi- és vagyontárgyainak megbízható védelme, és ezt akár a nap 24 órájában szeretné biztosítani, akkor kérje szakértő kollégáink segítségét. Személyi- és vagyonvédelmi megoldásaink nagyon széleskörű megoldásokat foglalnak magukban. A diszkrét tervezésen és megvalósításon túl, számíthat karbantartóink hosszú távú segítségére is.

Karbantartás és szakmai tanácsadás

Különféle személyi- és vagyonbiztonsági-, tűzvédelmi-, riasztó-, kármegelőzési-, informatikai- és IT, rendszereink tervezése és kivitelezése mellett számíthat szakértőink szakmai segítségére, valamint az elkészült rendszerek hosszú távú karbantartására is.

Jelenlegi rendszerek szakmai felülvizsgálata

Amennyiben nem biztos abban, hogy a jelenleg használt rendszerei és eszközei a legjobban szolgálják az ön és cége biztonságát, valamint hatékony működését, kérje szakértő kollégáink segítségét. A most használatos rendszerek felülvizsgálatával és szakmai tanácsadással megtaláljuk az ön számára legoptimálisabb megoldásokat.