Bízza ránk értékeinek védelmét!

Profi biztonságtechnikai rendszerek

Cégvezetőként az Ön számára is kiemelten fontos, hogy hosszú távon megbízható megoldást találjon értékei védelmében? Innovatív CCTV és térfigyelő kameráinknak, beléptető rendszereinknek, riasztó- és vagyonvédelmi megoldásainknak köszönhetően 100% személyre szabott, biztonságos és teljes körű biztonságtechnikai megoldást nyújtunk Önnek.

Biztonságtechnikai rendszerek Á-tól Z-ig

Bízza ránk céges értékeinek és épületeinek védelmét! Segítünk megtalálni a 100% az Ön igényeire szabott biztonságtechnikai rendszereket (CCTV kamerák, beléptető- és riasztórendszerek), valamint elvégezzük annak szakszerű kiépítését és hosszú távú karbantartását is.

CCTV kamerarendszerek és egyéb biztonságtechnikai eszközök

Beléptető rendszerek, szűrési megoldások

Riasztórendszerek

Személyi és vagyonvédelmi megoldások

Karbantartás, szakmai tanácsadás, üzemeltetés és felügyelet

Jelenlegi biztonságtechnikai rendszerek felülvizsgálata

Ki vigyáz a cég értékeire amíg ön alszik?

A legtöbb cégvezető számára az egyik legfontosabb kérdés, hogy a legjobb, személyre szabott és megbízható biztonságtechnikai rendszer biztosítsa értékeit. A hét minden napján. A nap 24 órájában.

Mi ennek a rendszernek a megtervezésében, kiépítésében és hosszú távú szakszerű karbantartásában segítünk Önnek.

Innovatív biztonságtechnikai-, beléptető-, riasztó- és CCTV kamera rendszerek

A mai korszerű beléptető- és biztonságtechnikai rendszerektől már jóval többet elvárhatunk, mint, hogy kizárólag a jogosult személyeket engedje belépni a telephelyünkre, raktárunkba, irodánkba vagy üzleteinkbe, majd kövesse és rögzítse azok mozgását.

Képzeljen el egy biztonsági rendszert, ami Önért dolgozik!

Hunyja be a szemét egy percre, és képzelje el, hogy egy olyan innovatív biztonságtechnikai rendszer (riasztó-, beléptető- és CCTV kamera rendszerek, biztonságtechnikai megoldások) vigyáz az értékeire, amiben 100%-ig megbízhat. Nem csupán a jogosulatlan személyek belépését gátolja meg, hanem ennél sokkal többet nyújt:

Megbízható CCTV kamera rendszerek

A vagyonvédelem és biztonságtechnika világában használt zárt-láncú CCTV kamera rendszerek széles választékában segítünk Önnek megtalálni a cége számára legjobb megoldásokat. CCTV (Clossed Circuits Television) kamera rendszereink használatával Ön is biztos lehet vagyonának, épületeinek és értékeinek megbízható védelmében a nap 24 órájában.

Legyen szó akár kültéri-, akár beltéri kamerarendszerek kiépítéséről, vagy a kettő kombinációjáról, szakértő csapatunk segít Önnek a tervezésben, kivitelezésben és a hosszú távú karbantartásban is.

Zárt-láncú CCTV kamera rendszer

Védelem a külső szemek ellen

Kültéri-, beltéri- és kombinált megfigyeléshez

Széles választék, személyre szabott megoldások

Riasztás és vagyonvédelem

Egy személyre szabott és komplex védelmi rendszer egyik meghatározó eleme a megfelelő riasztóberendezések használata, hiszen általuk elkerülhetőek az esetleges személyi sérülések és a nagyobb vagyonveszteség is.

Professzionális, modern riasztórendszereink segítségével Ön is nyugodtan aludhat éjjelente, hiszen személyi- és vagyontárgyait, értékeit, céges tárgyait és épületeit is maximális biztonságban tudhatja.

Szakmai csapatunk segít megtalálni az Ön igényeihez, vagyontárgyaihoz és értékeihez legjobban illő riasztó- és vagyonvédelmi rendszereket. Azok szakszerű kiépítésében és hosszú távú karbantartásában is megbízható segítséget nyújtunk.

Személyre szabott riasztó- és vagyonvédelmi rendszerek

Intelligens és azonnali riasztás a nap 24 órájában

Vagyonvédelem és személyi sérülések elkerülése

Tervezés, beüzemelés és karbantartás egykézben

+ És ez még nem minden...

Beléptető- és biztonságtechnika rendszereink mögött egy olyan innovatív „mesterséges intelligencia” alapú háttér áll, ami hasznos és izgalmas statisztikákat is ad Önnek.

Szeretné számolni a belépők számát bizonyos napszakokban és ezáltal felmérni, mikor van szüksége plusz munkaerőre?

Szeretné tudni, milyen életkorú vagy nemű személyek lépnek be legnagyobb százalékban az üzleteibe, hogy ezáltal marketing üzenetei még jobban célba érhessenek?

Probléma esetén szeretné kifejezetten egy személyre vagy rendszámra leszűrve kézhez kapni az összes eddigi mozgást?

Fix telepítésű, vagy kompakt beléptető kapuinknak, speciális CCTV kamera- és megbízható riasztó rendszereinknek köszönhetően mindez ma már az Ön számára is elérhető!

Kinek nyújtanak segítséget modern biztonságtechnikai rendszereink?

Biztonságtechnikai rendszereink (CCTV kamera rendszerek, riasztó- és beléptető rendszerek) minden olyan vállalkozás számára megbízható megoldást jelentenek, akik kiemelt figyelmet szeretnének fordítani értékeik és munkatársaik védelmére:

Autókereskedések

Gyárak, raktárak

Logisztikai épületek

Bevásárló központ

Garázsok, mélygarázsok

Kórházak, egészségügy

Tűzvédelmi felelősök

Komplex IT megoldások

Felső- és közoktatás

Egyházak

Médiavállalatok

Rendvédelmi objektumok, repülőterek

Bízhat csapatunk szakértelmében

300+

elégedett ügyfél

2700+

kivitelezett projekt

20+ éves

szakmai múlt

100%

személyre szabott biztonságtechnikai megoldások

Segítünk megtervezni, kiépíteni és karban tartani személyre szabott biztonságtechnikai rendszerét

1. lépés

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!

2. lépés

Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon.

3. lépés

A műszaki bejárás során személyesen is felmérjük biztonságtechnikai igényeit.

4. lépés

Az így megszerzett információk és igények alapján megtervezzük személyre szabott biztonságtechnikai (CCTV kamera-, beléptető-, riasztó- és vagyonvédelmi megoldások) rendszerét, amiről komplex, egyedi árajánlatot küldünk.

5. lépés

Az ajánlat elfogadása után kiépítjük a rendszert, tesztelünk, majd megtanítjuk annak szakszerű használatát Önnek vagy munkatársainak.

Az általunk kiépített biztonságtechnikai rendszereinkhez hosszú távra is kérheti tőlünk a szakszerű karbantartás lehetőségét.

Esetleges meghibásodás esetén 0-24 rendelkezésére áll szakszervizünk, így Önnek a lehető legkevesebb időre szükséges csak nélkülöznie biztonságtechnikai rendszerének védelmét.

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot

Ha már régóta keresi a hosszú távon is megbízható megoldást személyi- és vagyonvédelmével, riasztó- és kamerarendszereivel, beléptetési megoldásaival,  tűzvédelmi rendszereivel, informatikai hálózataival kapcsolatban, akkor kérjen tőlünk 100%-ban a cége igényeire szabott ajánlatot.