— Dolgozz gyorsan, hatékonyan, bárhol, bármikor —
Tudunk segíteni, hogy szoftveresen is jól működjön a távmunka!

ÉRDEKEL >>>

Kis és nagyvállalati szoftver, amely a világon bárhol elérhető, otthon is!

— A home office egyik leghatékonyabb szoftvere. —

Microsoft Office 365

…egy olyan felhő alapú előfizetéses szolgáltatás, amely egyesíti magában a napjaink munkastílusát legjobban szolgáló eszközöket. Microsoft Teams-hez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

A Microsoft Office 365 biztonságos, megbízható és rugalmas csomagban egyesíti a Microsoft felhő alapú irodai szolgáltatásait, melyet a nagyfokú biztonság, megbízhatóság és a könnyű használhatóság figyelembevételével terveztek.

Az Office 365 egy olyan felhő alapú előfizetéses szolgáltatás, amely egyesíti magában a napjaink munkastílusát legjobban szolgáló eszközöket. A kategóriájukban a legjobb appokat (például Excel és Outlook) a OneDrive-hoz és a Microsoft Teams-hez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

Ezekkel az alkalmazásokkal megoldható a vállalati szintű, biztonságos levelezés, a belső chat-alapú kommunikáció, illetve egyszerű videokonferencia jellegű virtuális értekezletek szervezése és a dokumentumszerkesztés/-tárolás/-megosztás.

A LEGFONTOSABB ELŐNYEI

  • felhő alapú szolgáltatáscsomag alacsony havidíjért, beruházás nélkül,
  • rugalmasan, havonta bővíthető vagy csökkenthető felhasználói licensz,
  • nincsenek hardver karbantartási, javítási, rendelkezésre állási költségek szerveroldalon,
  • mindig a legújabb verziójú, legális Office-szoftverek (Word, Excel, PowerPoint, OneNote),
  • interneten keresztül bárhonnan elérhető üzleti e-mail, naptárral, céges dokumentumtárral, csoportmunkára alkalmas felülettel, egységes kommunikációval,
  • automatikus adatmentés, minden adat nagy rendelkezésre állású szerverközpontban van tárolva,
  • hatékony virtuális értekezletek tartása.

Az online szolgáltatásoknak köszönhetően bárhonnan hozzáférhet a levelezéséhez, dokumentumaihoz vagy indíthat webkonferenciát és kezdeményezhet csoportmunkát. A dokumentumokat akár a munkatársakkal, vagy külső partnerekkel egyszerre is szerkeszthetik és megoszthatják velük. Van lehetőség a meglévő informatikai infrastruktúrával együtt hibrid kialakításban használni, és van lehetőség annak kiváltására is egy migrációs projekt keretében. Akár kis- vagy középvállalatról van szó, a Microsoft Office 365 eltérő csomagokat kínál, így mindenki megtalálhatja a vállalkozása számára megfelelő szolgáltatásokat.

A Microsoft Teams-hez és az Office 365-höz való csatlakozásban megbízható partnere az EXTRICO Systems Hungary Zrt.

CSATLAKOZNI SZERETNÉK >>>

MICROSOFT TEAMS

— Távol, mégis közel, széles körű funkcionalitás. —

Tíz vagy akár tízezer résztvevős értekezleteket is tarthat. Hangos, videós és webes konferenciát tarthat bárkivel a szervezetén belül és kívül, vagy nagyszabású élő eseményeket rendezhet. Olyan funkciókhoz juthat hozzá, mint például az ütemezési segítség, az értekezleteken való jegyzetelés, a képernyőmegosztás, az értekezletek rögzítése és a csevegés. Kiváló minőségű a hang, a kép és a megosztott képernyők. Hatékonyabbá teheti az online értekezletet a háttérinformációk és tartalmak megosztásával, valamint a mesterséges intelligencia segítségének igénybevételével.

A széles körű kommunikáció a mai vállalati kultúrában elengedhetetlen, különös tekintettel a fiatal generáció kommunikációs szokásaira. A Microsoft Teams egy chat-alapú kommunikációs és csapatmunkaeszköz, mellyel új szintre emelhetjük a vállalati együttműködést. Dolgozzon bárhonnan, csevegjen a csapatával, használjanak közösen fájlokat és adatokat, mindezt egy felületről!

Egyetlen gombnyomással válthat csoportos csevegésről videokonferenciára. Tíz vagy akár tízezer fős csapatok találkozhatnak egy helyen, függetlenül attól, hogy hol vannak éppen a világban.

RÉSZLETEK, SZOLGÁLTATÁSMEGRENDELÉS >>>
0%
EGSZERŰ KEZELHETŐSÉG
0GB
OneDrive TÁRHELY
0%
SZOFTVERSTABILITÁS
Szolgáltatáshoz kapcsolatfelvételi lap
(érdeklődés, megrendelés)
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát
Kérjük adjon meg az email címét!

Ügyfeleink visszajelzései

“Kiváló szakmai tervezést és hibátlan kivitelezést végeztek, maximálisan elégedettek vagyunk az utógondozás tekintetében is.”

“Rég elmúlt már az a kor, amikor igazán gondos minőségi projektkezelést és kivitelezést kaphatunk. Az Extrico által végzett megbízásban minden tekintetben visszaköszönt a minőség és precizitás.”