„Tervek és megoldások egy kézből...”

Minőségirányítás

Kapcsolat


Tel.: +36 1 708 4300

info@extrico.hu

Cégismertető


Az Extrico Cégcsoport tulajdonosai 100%-ban magyarországi magánszemélyek. Tevékenységi köre - mely közel 20 éves szakmai tapasztalatra épül - elsősorban gyengeáramú rendszerek komplett tervezése és kivitelezése, valamint műszaki tanácsadás és a rendszerekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások nyújtása.

Az Extrico Cégcsoport továbbá segít partnereinek abban is, hogy a már meglévő munkákat, - mely lehet tervezés, illetve kivitelezés - tervezői és kivitelezői szemszögből felülvizsgálja, és a projekt sikeres megvalósításához műszaki-szakértői javaslatot tegyen.


Az Extrico Cégcsoport vezetésének célja, hogy megbízható, hosszútávon kiszámítható partner legyen, és egyre inkább elkötelezettebbé váljon a vevői igények teljesítése iránt.


Üzletpolitika, küldetés


Az Extrico Cégcsoport elhatározta, hogy leendő partnerei számára új szemléletet mutat be a gyengeáramú területeken. Az általa létrehozott új megoldások a mai kor követelményeivel, integrációjával adnak a szakmának új dimenziót. A cégcsoport alapítói, munkatársai kiválóan képzett szakemberek, akik birtokolják a területen felhalmozódott tudást, ismerik ezen iparág működését, és ezt munkájuk során többször is sikeresen bizonyították. Ez az alapja annak, hogy a kihívásokra képesek újszerűen reagálni, az esetlegesen felmerülő problémákat hatékonyan, költségkímélően és kreatívan kezelni, hiszen a megszerezhető szaktudást kiválóan vegyítették a személyes kompetenciáikkal.


Szakképzettségek


A cégcsoport valamennyi munkatársa szakterületének kiváló ismerője. A gyengeáramú rendszereknél az előírtakon túl számos vizsgával rendelkeznek. A cégvezetés egyik célja, hogy munkatársai mindig a legfrissebb szakmai ismeretekkel rendelkezzenek, melyet rendszeresen külső és belső tanfolyamokkal, önképzéssel biztosít.